Udtalelser fra yogier

Kristina er en jordisk engel og en skøn yoga – og kærligheds guide! 

Jeg har været aktiv og nysgerrig indenfor yoga i 20 år og elsker det! I Kristinas lokale og guidning fandt jeg en ny dimension til min yogapraksis. En kærlighed til mig selv i en styrke og af en karakter, der er kommet for at blive!

TAK fra mit hjerte, kære Kristina – din kundalini undervisning, autenticitet og rene guidning er en kæmpe gave!

Ellen Lucsia Liv Brosbøl
Yogalærer & Hjertementor

Jeg er superglad for Kundalini Yoga, det er så godt for min gigt og fibromyalgi-krop og min sjæl. 

Kristina er en super formidler af kundalini yoga, rolig, forklarende, meget omhyggelig i øvelserne samt har et enormt imødekommende og kærligt væsen, så man føler sig tryg i undervisningen.

Gitte Nielsen

Synes du skal vide, hvor meget jeg nyder dine timer og dit nærvær. Så varm og kærlig at man føler sig i trygge hænder hos dig.
Du har en så beroligende stemme, at hvis du snakkede om noget skidt, ville du få det til at lyde godt.

Undervisningen er varierende og lækker. Du er rigtig god til at skabe et naturligt flow og jeg elsker, at der er plads til et grin ind i mellem. 

Personligt føler jeg, at kundalini yogaen har givet mig noget på flere planer… især i forhold til at finde kernen i mig selv og hvem jeg er.

Sat Nam
B. Lindsay

Da jeg i foråret meldte mig til et otte ugers kursus i Kundalini yoga hos Kristina, vidste jeg ikke helt, hvad jeg gik ind til, men den ugentlige halvanden time i fordybelse blev hurtigt mit personlige “retreat” fra en travl hverdag. 

Kristina formåede hurtigt at gøre en nybegynder som jeg fortrolig med Kundalini yogaens begreber og øvelser og jeg har nydt den ro og kærlige måde, hvorpå Kristina har guidet os igennem øvelserne. Jeg glæder mig til at fortsætte på et af hendes andre hold efter sommerferien.

Signe Damgaard Campbell

Kundalini yoga er anderledes end andre yogaformer, jeg har prøvet. Stillingerne er anderledes og let tilgængelig for en begynder. Jeg kunne i den grad mærke min krop, fordi vi kom gennem hele kroppen fra top til tå.

Det var lækkert at mantra og meditation var en stor del af undervisningen, og jeg nød virkelig samspillet mellem at få motion og meditation på samme tid. Det aktiverede alle mine sanser. 

Jeg kan virkelig anbefale kundalini yoga hos Kristina. 

Sus Møller-Dinesen

Efter en kundalini klasse med Kristina har jeg det som om, jeg har fået 3 timers massage og sovet i 5!

Krop og sind er fuldstændig afslappet og udrenset. Kristina formår at gøre kundalini yogaen let håndgribelig uden at gå på kompromis med autenticiteten og tilpasser niveauet efter holdet, så alle kan være med. Kundalini yoga er helt sikker noget, jeg vil gøre mere af.

Julie Gissel

Nød din afspændingssession til meditations workshoppen – elskede at flyve ud som ren energi og bevidsthed.

Du har en virkelig behagelig og beroligende stemme, når du guider.

Lars L-H

Tak Kristina for nogle dejlige kundalini timer sammen. Din ro og skønne stemmeføring har været med til at jeg kunne fordybe mig 100% i de øvelser vi lavede. Du formår virkelig at lave god energi i rummet. Jeg har meget glæde af de forklaringer, du kommer med i forhold til fysiologiske virkning øvelserne har.

Tak fordi du er så fleksibel at du laver om på dit program for at imødekomme mit behov og ønsker.

Tak for dig

Vivi Jørgensen