Velkommen til mit finrlige Univers

Jeg hedder Kristina Wilhelmina Gyldal Wiewiorra og jeg er multipassioneret lysarbejder.

Lysarbejdere er sjæle, der bærer på et stærkt indre ønske om at
udbrede lys på jorden i form af hjælp, omsorg, selvudviklingsmetoder og kærlighed.

I dag spreder jeg mit lys ved at hjælpe dig med;
at stoppe op og komme ned i kroppen og ind i dit hjerte, 
slippe tankestrømmen om alt det du burde og skulle og bare være lige præcis den DU er.

Så du kan sprede dit lys og få mere energi, lethed og glæde ind i dit liv.

Fra København til Vejle

Med tanke på den sensitivitet, empati, nysgerrighed, stræben efter sorgløshed og frihed samt følelsen af at være anderledes jeg besidder, har jeg nok altid været lysarbejder – jeg har bare ikke vidst det, før jeg kom til Vejle

I sommeren 2016 flyttede jeg med min familie – min mand, vores 3 børn, kat og Volvo – fra en lejlihed i København til en gammel murermester villa i Vejle og har siden da også fået hund.

Altså en vaskeægte dansk sund Kernefamilie – eller hvad!?

I efteråret 2017 blev jeg færdig med min 1-årige kundalini yoga uddannelse

Og i september 2019 åbnede jeg mit lille hyggelige yogastudie Hjerterummet midt i Vejle.

Fantastiske kvinder og spiritualitet

I de år jeg har boet i Vejle, har jeg mødt en masse fantastiske kvinder – mange af dem med rødder i yogaen og det spirituelle. Så det og min kundalini yoga uddannelse har været begyndelsen på min rejse ind i den spirituelle verden. Min lille skeptiker sidder af og til stadig på min skulder og kæfter op. MEN jeg åbner mig og er modtagelig.

Medaljens bagside

Men også jeg har mørk historie med mig.

Den skyldes, at jeg stort set hele mit voksenliv har arbejdet i stillinger, der drænede mig for energi.
Ikke at jeg vidste, at det var det, der var på færde. For som ung havde jeg en forestilling om, at skulle jeg have succes, så skulle det nok være som advokat eller lignede.
Indtil den dag jeg dumpede i erhvervsret og indså, at mit hoved ikke var egnet til udenadslære og lovens kompleksitet.
Jeg læste derfor til Markedsøkonom – for det lugtede da lidt af at kunne gøre karriere og tjene penge. Men endte i administrative stillinger, der kom til at kede mig og i sidste ende næsten tog livet af mig.

Min vej fra karma til dharma

Kreativiteten der druknede

I bund og grund er jeg en kreativ, iderig, livlig og smilende person, så da jeg i 2003 tog et job, der også indebar regnskab, begyndte mit helbred at skrante.

Jeg fik sidenhen nye jobs, hvor jeg havde forventningen om at få mere spændende opgaver og mindre regnskab, hvilket ikke skete.
I stedet fik jeg ondt rundt omkring i kroppen, havde svært ved at sove, trykken for brystet og rendte til lægen i et væk, fordi jeg toede, jeg var alvorligt syg.

Men jeg blev ved – for jeg er en pæn pige og gør det andre og jeg selv forventer af mig – og satte ikke klare og tydelige grænser, hverken for mig selv eller andre.

i 2014 sagde min krop helt fra og jeg gik ned med et brag!

Svær depression og angst

Jeg fik stressudløst angst og depression der gjorde, at jeg ingenting turde – hverken at være alene hjemme eller gå uden for en dør. Og så led jeg af søvnløshed og var ved at blive skingrende skør. Det hele endte med en indlæggelse og en fyring oveni.

Heldigvis fik jeg god hjælp, lærte om stress og angst og kom langsomt tilbage til livet

Tilbage til livet

I 2015 deltog jeg i et årsforløb for kvinder, hvor jeg for første gang hørte om kundalini yoga.

Jeg havde selv dyrket Ashtanga yoga i mange år, men fandt det efterhånden også trivielt, fordi man laver de samme øvelser hele tiden. Kundalini yogaen tiltalte mig ved de forskelligartede og lette øvelser, og at der var mantra meditation med inde i billedet.

Årsforløbet, der også var et selvudviklingsforløb, hjalp mig endnu mere tilbage til livet, og jeg begyndte at finde troen på mig selv igen.

Kundalini Yoga

I 2016 begyndte jeg at undervise i en blanding af Ashtanga og Kundalini i privat regi og elskede det. Derfor besluttede jeg mig for at tage uddannelsen til Kundalini yoga instruktør – og jeg har elsket Kundalini yoga lige siden.

Det bedste ved Kundalini er, at du kan tage det til dig, der passer ind i dit liv. Det er det, jeg har gjort, og det er det, jeg formidler.
Kundalini yoga (og livet) skal i mine øjne være nemt og let at leve med. Derfor er det hovedsaglig selve yogaen og meditationerne samt det at leve selvkærligt, jeg har taget til mig og dermed også formidler til dig.

I dag

Passer jeg på mig selv. Det er til tider svært, for der er så meget, jeg gerne vil udføre og opleve. Men heldigvis har jeg lært af lektien og får i dag energi og flow ved at bruge mit omsorgs- og servicegen, når jeg underviser i yoga og i cirkler, giver healingterapi, laver mine elskede lampeskærme i ny og næ og af at være sammen med de skønneste mennesker.

Jeg kunne ikke have gjort det her alene

Så jeg vil gerne sige en stor tak til:

Min elskede mand, børn og forældre for deres STORE hjælp, støtte og opbakning.

Mettesofie Solvig, Art Director for at lave mit visuelle univers og hjemmeside. Hun har udfordret mig og virkelig set mig.
Hun er vildt dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
Vil du se, hvad hun ellers laver kan du gøre det her.

Zoey Elinor, fotograf og numerolog for de smukke udendørsbilleder og indsigtsfulde og oplysende samtaler. Også af hende føler jeg mig set, som den JEG er.
Se andre af hendes fotografier her.
Zoey’s hjemmeside.

Charlotte Dahl, fotograf for de skønne indendørsbilleder.
Hun har virkelig fået de bedste sider frem i mig og mine kære yogier.
Få fat i Charlotte her.

Mine kære yogier – uden jer, var denne hjemmeside aldrig blevet til noget.
I er med til at  kundalini energien rigtig folder sig ud, når vi er sammen i Hjerterummet. Det er altid en stor glæde for mig at være sammen med jer.

De fantastiske og skønne kvinder i mine kvinde cirkler, der virkelig har lært mig, at når kvinder er sammen, så opstår der magi. Al den imødekommenhed, hjertevarme og omsorg I udviser for hinanden og mig giver uendelige mængder af energi og glæde.

Alle mine dejlige veninder, andre vidunderlige kvinder, mænd og samarbejdspartnere fra både Vejle og København, der har været med til at åbne mine øjne – se lyset og finde min nye vej her i livet.

AF HJERTET TAK TIL JER ALLE

Sat Nam

Kristina
Multipassioneret lysarbejder

“Livet skal leves med lethed, masser af smil og latter 
sammen med skønne mennesker i hyggelige omgivelser”

– Kristina